Oriëntalumni

Algemene informatie

Oriëntalumni is een overkoepelende alumnivereniging voor afgestudeerden van de volledige opleiding Oosterse Talen en Culturen van de UGent (zie ook de netwerkpagina’s van ‘Oriëntalumni’ op Facebook). De vereniging werd in het leven geroepen in het kader van de oprichting van een centrale UGent-alumnidatabank.

Lidmaatschap is niet verplicht betalend, maar als betalend lid (slechts € 10,00- per jaar) kunt u als oud-student genieten van tal van UGent-voordelen, waaronder een aantal gratis alumniactiviteiten, alsook een alumnuskaart die u toegang verleent tot de UGent-studentenrestaurants en voordeeltarieven biedt voor het gebruik van de sportfaciliteiten in het GUSB en aankoop van boeken van uitgeverij Lannoo (zie ook het gedetailleerd overzicht van alle alumnivoordelen). Daarnaast wordt jaarlijks minstens één reüniemoment georganiseerd.

Lid worden

Om lid te worden, dient u zich eerst te registreren. Dit kan in de centrale alumni-databank via http://www.UGent.be/alumnidatabank. Registreer en vraag uw persoonlijke activatiecode aan (zie rechts onderaan 'Registreer en vraag uw persoonlijke activatiecode aan'). U ontvangt dan een code waarmee u de registratie via dezelfde link kan valideren. Vervolgens krijgt u een login en een paswoord, waarmee u nadien zelf online uw online infofiche en dus ook uw  ‘lidmaatschap’ kunt beheren. Om betalend lid te worden schrijft u 10,00 Euro over op rekeningnummer van de vereniging 377-0260750-51, met de vermelding ‘(naam) lidmaatschap Oriëntalumni’. Lidmaatschap gaat jaarlijks in vanaf 1 oktober.

Wij kijken alvast uit naar de spetterende toast op een blij weerzien met tal van oud-collega’s!

 

Bij problemen of vragen kunnen jullie terecht bij Mieke Matthyssen ().